Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Stockholmsvägen, Enköping, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Man gripen efter trafikolycka.

Stockholmsvägen, Enköping, Uppsala län

Polisen får ett samtal om en bil som ska ha kört in i en betongsugga på Stockholmsvägen. Föraren, som är en man i 30-årsåldern, ska inte vara skadad men anmälaren misstänker att han kan vara påverkad av någonting.

När polisen kommer till platsen visar det sig också att bilen är anmäld stulen. Mannen grips och blir också medtagen för en kroppsbesiktning. Förutom en anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel blir mannen misstänkt för olovlig körning och drograttfylleri.

Det aktuella fordonet tas i beslag.

Visa alternativ text

Alternativ titel:
Man gripen efter trafikolycka - misstänkt drograttfylleri

Alternativ text:

Vid en trafikolycka på Stockholmsvägen har en man i 30-årsåldern gripits av polisen. Föraren körde in i en betongsugga och misstänks vara påverkad. Bilen visade sig vara stulen och mannen är nu misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel, olovlig körning och drograttfylleri. Mannen har även blivit medtagen för en kroppsbesiktning och det aktuella fordonet har tagits i beslag.

Mest läst av andra