Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanlands Län, Tumbo, Strängnäs, Arboga, Jönköpings län, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattens polisiära händelser i Södermanlands län.

Södermanlands Län, Tumbo, Strängnäs, Arboga, Jönköpings län, Södermanlands län

Polisen har hanterat ett 30-tal ärenden i Södermanlands län mellan klockan 22 och 07.

01:01 Ett larm om en allvarlig trafikolycka på länsväg 940 i Tumbo mellan Strängnäs och Arboga inkommer. En personbil ska ha kört av vägen i hög fart och krockat med ett träd.

Två män, båda i 18-årsåldern, som färdas i bilen omkommer av sina skador. 

Det är oklart hur olyckan kunde inträffa, men för att kunna utreda detta har en anmälan om vårdslöshet i trafik och vållande till annans död upprättats.

Visa alternativ text

Alternativ titel:
Två unga män omkom i allvarlig trafikolycka i Tumbo

Alternativ text:

Under natten har polisen hanterat ett 30-tal ärenden i Södermanlands län. Vid 01:01 inkom ett larm om en allvarlig trafikolycka på länsväg 940 i Tumbo mellan Strängnäs och Arboga. En personbil hade kört av vägen i hög fart och krockat med ett träd. Två män, båda i 18-årsåldern, omkom i olyckan. En anmälan om vårdslöshet i trafik och vållande till annans död har upprättats för att utreda hur olyckan kunde inträffa.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra